Pożegnanie

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pożegnanie
Rainbow 
Z dniem dzisiejszym,

Z wielkim bólem serca oraz wątroby... Rezygnuje z tronu Insulii przekazując go memu ojcu- Alfredowi von Hohenburgowi lub mej babce- Aleksandrze Marcjan-Chojnackiej. Niech sami się dogadają kto zyska korone. Jestem wdzięczny za te 136 dni panowania i ogółem za to wszystko co dla zrobiliście na Nordacie. Pozwólcie mi tylko nosić tytuł Jego Cesarskiej Wysokości lub Cesarza Seniora i zachować moje pałace w Insulii.
Nie obrażajcie sie na mnie za tą decyzje..

Pozdrawiam.
Bazyli Izaak von Hohenburg
  Odpowiedz
Wybitni przywódcy pod naporem presji rezygnują ze swoich stanowisk. Niezwykle smutne zjawisko. Najpierw Jego Ekscelencja Grzegorz Szarak, a teraz nasz Cesarz...
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland
  Odpowiedz
Łączmy się w bólu.
Tymoteusz Dostojewski
Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu 
  Odpowiedz
(06 May 2022, 13:07)Tymoteusz Dostojewski napisał(a): Łączmy się w bólu.
I nadziei.
  Odpowiedz
Wasza Cesarska Wysokość!

Niniejszym dziękuję za całe panowanie Waszej Cesarskiej Wysokości.

Wasza Cesarska Wysokość przeprowadził nas przez ten ciężki okres początków Cesarstwa. I, choć nie zawsze było to łatwe, dał Wasza Cesarska Wysokość radę. Za to należy się Waszej Cesarskiej Wysokości największy podziw. Może i końcówka panowania Waszej Cesarskiej Wysokości wyszła już nieco gorzej, ale kto nigdy nie miał gorszych okresów?

Za wszystko co dla nas Wasza Cesarska Wysokość zrobił - dziękujemy!
(-)Joahim von Ribertrop
Pokojówka Jej Cesarskiej Mości, Kanclerz Cesarstwa Insulii
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości