List otwarty przedstawicieli Wielkiego Kongresu Sagańskiego do Jego Cesarskiej Mości

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
List otwarty przedstawicieli Wielkiego Kongresu Sagańskiego do Jego Cesarskiej Mości
Cytat:
Los Alexos, 18 grudnia 2021

Do Jego Cesarskiej Mości Cesarza Insulii Bazylego Izaaka I

Jego Cesarska Mość!
Kraj nasz, Westland, wraz z rewolucją i ustanowieniem Saganatu wchodzi w okres spokoju i dobrobytu. Rewolucja owa nie była wymierzona w Insulię i zapewniamy, że Secesyjna Republika nadal pozostanie jej częścią. Na dowód lojalności wobec władzy najwyższej oraz w uznaniu mądrości Cesarskiej pragniemy powierzyć Jego Cesarskiej Mości niełatwe, lecz jemu tylko należne, jako władcy sprawiedliwemu, kwestię wyboru Wielkiego Sagana Westlandu, z pewnością, iż osoba wybrana będzie lojalna wobec Cesarza, Kraju, Ludu i Ideologii Secesyzmu przedstawionej w wydanym dzisiaj manifeście.

Z życzeniami pomyślności wszelakiej,
Członkowie Wielkiego Kongresu Sagańskiego Secesyjnej Republiki Westland
August de la Sparasan
Sagan Amatorii
  Odpowiedz
Drodzy Przedstawiciele Wielkiego Kongresu,
Decyzje ws. wyboru Sagana podejme do końca tego tygodnia.

~Bazyli Izaak I
Cesarz Insulii
Bazyli Izaak von Hohenburg
  Odpowiedz
[quote='August de la Sparasan' pid='2686' dateline='1639844073']
[quote]

Los Alexos, 18 grudnia 2021

Do Jego Cesarskiej Mości Cesarza Insulii Bazylego Izaaka I

Jego Cesarska Mość!
Kraj nasz, Westland, wraz z rewolucją i ustanowieniem Saganatu wchodzi w okres spokoju i dobrobytu. Rewolucja owa nie była wymierzona w Insulię i zapewniamy, że Secesyjna Republika nadal pozostanie jej częścią. Na dowód lojalności wobec władzy najwyższej oraz w uznaniu mądrości Cesarskiej pragniemy powierzyć Jego Cesarskiej Mości niełatwe, lecz jemu tylko należne, jako władcy sprawiedliwemu, kwestię wyboru Wielkiego Sagana Westlandu, z pewnością, iż osoba wybrana będzie lojalna wobec Cesarza, Kraju, Ludu i Ideologii Secesyzmu przedstawionej w wydanym dzisiaj manifeście.

Z życzeniami pomyślności wszelakiej,
Członkowie Wielkiego Kongresu Sagańskiego Secesyjnej Republiki Westland

Drodzy Kongresmeni z WKS
Ogłaszam co mam ogłosić:
Saganem Westlandu mianuje Aleksandra Novaka jednakże stawiam warunki!
Szanowny Aleksander złoży w przeze mnie podaną date przysięge wierności Cesarzowi i całemu państwu.
Na dodatek nowych Saganów wybiera tylko JCM.

~Bazyli Izaak I
Cesarz Insulii
  Odpowiedz
Z tego powodu iż Szanowny Aleksander Novak nie zgadza sie na zostanie Saganem podjęcie przeze mnie decyzji przedłużam do 6 grudnia.
  Odpowiedz
Novaka na sagana? Dramat. JCW, podejmijże słuszną, a nie pochopną decyzję.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
#CzasNaLepszeCzasy
  Odpowiedz
Ja mogę być Saganem.
Tymoteusz Dostojewski
Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu 
  Odpowiedz
(21 Dec 2021, 21:57)Kaspar Waksman napisał(a): Novaka na sagana? Dramat. JCW, podejmijże słuszną, a nie pochopną decyzję.

Ejże, bez zagranicznej presji mi tutaj.
August de la Sparasan
Sagan Amatorii
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości