Rocznica 22 stycznia - głosowanie

Kto ma zostać odznaczony?
Ś.p. Kamiljan Harlin
42.86%
3
Aleksander Novak
14.29%
1
Joahim von Ribentropp
28.57%
2
Ola Marcjan-Chojnacka
14.29%
1
7 głosów
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rocznica 22 stycznia - głosowanie
Nominacje z dniem dzisiejszym się kończą.
Osoby nominowane to:
1. Ś.p. Kamiljan Harlin
2. Aleksander Novak
3. Joahim von Ribbentrop
4. Ola Marcjan-Chojnacka

Głosować można do 21.01.2022

~Bazyli Izaak I
Cesarz Insulii
Bazyli Izaak von Hohenburg
  Odpowiedz
Powiem szczerze że aktualne wyniki są... Interesujące.
(-)Joahim von Ribertrop
Pokojówka Jej Cesarskiej Mości, Kanclerz Cesarstwa Insulii
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz
Świat to iluzja, a Harlin jest tego prorokiem!

A poza tym joahim jest jakimś narcyzem skoro zagłosował na siebie.
(-) Aleksander Novak
Sлava SRV! Rēpuблisтanē! Sлava Voksлanдē! Iмpērē Insuлē!
  Odpowiedz
A Novak jest jakimś debilem że głosuje na człowieka który jedyne co zrobił to spierdolił w jedynym momencie naszej historii w którym go potrzebowaliśmy.
(-)Joahim von Ribertrop
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz
Ja tak przyznaję: głosowałem na Harlina. Bo 1) mu się to należy, jak to mówiono w Winkulii, 2) ma dużo ulic swojego imienia w Amatorii.
August de la Sparasan
Sagan Amatorii
  Odpowiedz
Obrażanie Bohatera Narodowego Westlandu to obraza samego Westlandu. Harlin bohatersko padł za nasze SRW. To on wprowadził je do FN, proszę zrozumieć, gdyby nie FN, SRW by nie przetrwało. Dlatego Harlin zginął za Westland i jest naszym Bohaterem.
(-) Aleksander Novak
  Odpowiedz
Właśnie, zginął za wysryw. Pragnę wysrywianom przypomnieć, że ja jestem Voxlandczykiem. Dla nas Harlin jest zdrajcą który zostawił nas na pastwę losu.
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz
Jeśli Voxlandczycy będą obrażać Westlandczyków, to jaki jest sens istnienia wspólnego państwa? Widzę że prosisz się by zostać sam w swoim voxlandzie. Ty dosłownie prowokujesz mnie. Wnoszę o ukaranie Joahima za obrażanie 50% obywateli Insulii.
(-) Aleksander Novak
  Odpowiedz
Insulia powinna być oparta na przyjaźni między dwoma ludami, a nie na wyzwiskach, bezczelnych profanacjach i nienawiści, którą reprezentuje sobą Joahim.
(-) Aleksander Novak
  Odpowiedz
Nieironicznie stwierdzam z radością, że risercz w wysrywie wciąż jest do niczego, tak jak zwykle, bo pragnę zauważyć, że w praktyce jestem sam w Voxlandzie XD.

A przyjaźń między dwoma ludami dla mnie skończyła się kiedy "drugi lud" wystąpił przeciwko największej voxlandzkiej świętości - autorytetowi władzy.
(-)Joahim von Ribertrop
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości